POLÍTICA DE PRIVACITAT

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES:

Responsable: NIETO TORRENT, SL

Finalitat: Informar-lo sobre els productes i serveis publicats en la nostra web

Legitimació: per consentiment de l’interessat

Termini de conservació: el legalment establert

Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s’explica en la informació addicional.

 

Ubicació: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en l’apartat AVÍS LEGAL, situat en aquesta mateixa web

 

 

Responsable:

Titular: NIETO TORRENT, SL

C.I.F: B25315748

Domicili social: Ctra. de Balaguer C-13, km 12 – 25660 – Alcoletge – LLEIDA, Alcoletge

E-mail: cuines@nietotorrent.es

Telèfon: 973196115

 

NIETO TORRENT, SL és el responsable del tractament de les dades personals i els informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (*GDPR), per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

 

Finalitat del tractament:

– La prestació dels nostres serveis relacionats amb Altres activitats

– Donar resposta a les sol·licituds d’informació que ens faci arribar a través dels formularis de contacte

Les dades personals que l’Usuari de la nostra web ens facilita mitjançant els formularis i funcionalitats habilitades en aquesta, seran tractats amb caràcter general amb la finalitat de facilitar la informació sol·licitada pels Usuaris, atendre les seves consultes o sol·licituds, així com amb qualsevol altra finalitat a la qual es refereixin els formularis i funcionalitats ofertes a cada moment a través de la web.

 

Legitimació:

NIETO TORRENT, SL, tractarà les dades personals facilitades pel propi interessat per a donar resposta a la seva sol·licitud d’informació, o per a la prestació del servei sol·licitat, mitjançant el consentiment de l’interessat. L’usuari té dret a retirar el consentiment prestat en qualsevol moment.

La base legal dels tractaments és el consentiment atorgat pels Usuaris prestat mitjançant l’acceptació de la present Política de Privacitat i les caselles corresponents.

 

Criteris de conservació de les dades:

Es conservaran mentre existeixi un interès mutu per a mantenir la fi del tractament i quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la pseudonimització de les dades o la destrucció total d’aquests.

 

Destinataris:

NIETO TORRENT, SL no cedirà dades personals a tercers, excepte quan existeixi una obligació legal sobre aquest tema. En aquests casos, ens assegurem que els destinataris respecten la confidencialitat i compten amb les mesures adequades per a protegir les dades personals.

Els proveïdors de serveis externs amb els quals NIETO TORRENT, SL treballa, poden tenir accés a dades per a proporcionar els serveis corresponents, no obstant això, no usen aquesta informació per a finalitats pròpies o per a cessió a tercers.

 

Drets que assisteixen a l’Interessat:

– Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.

– Dret d’accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.

– Dret a presentar una reclamació davant l’Autoritat de control (www.agpd.es) si considera que el tractament no s’ajusta a la normativa vigent.

 

Dades de contacte del Responsable del Tractament, per a exercir els seus drets:

Titular: NIETO TORRENT, SL

C.I.F: B25315748

Domicili social: Ctra. de Balaguer C-13, km 12 – 25660 – Alcoletge – LLEIDA

E-mail: cuines@nietotorrent.es

Telèfon: 973196115