· Tomàquet cor de bou.
· Formatge fresc.
· Alfàbrega.
· Nous.
· Sal, pebre i oli.
· Buquet d’amanida.
PREPARACIÓ:
Pelarem els tomàquets, els hi traurem les llavors i els picarem amb
el ganivet. Ho posarem amb un bol i rectificarem de sal, pebre i
oli. D’altra banda, picarem les nous i les barrejarem amb el formatge
fresc.
Per muntar el plat, ficarem la base del tomàquet picat, una cullerada
de formatge al damunt i decorarem amb el buquet d’amanida. Per
últim, regarem el plat amb oli d’alfàbrega.
· Musclos.
· All.
· Ceba tendra.
· Guindilla.
· Jenjibre.
· Llet de coco.
· Coliantre.
· Llima.
· Sal,pebre i oli.
PREPARACIÓ:
Picarem l’all i la ceba i ho courem amb una paella amb una mica
d’oli. Quant comenci a potxar afegirem la guindilla a trossos i el
jenjibre ratllat, barrejarem bé i afegirem la llet de coco.
Deixarem que bulli uns 5 min perquè s’integrin els sabors i afegirem
els musclos ben nets amb un raig de suc de llima, taparem i esperarem
5 min més ,esperant que s’obrin.
Emplatarem i afegirem el coliantre fresc.
· Llobarro.
· Cloïsses.
· Gamba vermella.
· Ceba.
· Pebrot vermell.
· Pebrot verd.
· Tomàquet fregit.
· Pimentó.
· Fumet de peix.
· Farina.
· Timó.
· Llorer.
· Patata.
· Sal,pebre i oli.
PREPARACIÓ:
Enfarinarem els lloms dels llobarros,els fregirem i reservarem.
Amb una cassola, farem un sofregit amb la ceba i els pebrots tot
ben picadet,quant estigui ben potxat,afegirem el tomàquet fregit i
el pimentó ,courem 2 min,hi ho mullarem amb el fumet de peix .Posarem
el llorer,i el timó i deixarem bullir 15 min aprox.
Afegirem les patates,i courem 15 min més. Per últim afegirem les
cloïsses i les gambes saltejades prèviament. Deixarem coure 5 min
més i posarem els lloms dels llobarros prèviament fregits. Decorar
amb civolet picat.
· Ous.
· Sucre.
· Royal.
· Cava.
· Cacao.
· Farina.
· Trufes de xocolata.
· Gelat.
PREPARACIÓ:
Barrejarem amb un bol la farina,els ous, el sucre, el royal i el
cacao. Anirem afegint el cava poc a poc i ho barrejarem tot amb
l’ajuda d’un turmix fins aconseguir una massa homogènia.
Una vegada feta la massa,banyarem les trufes i les fregirem amb
abundant oli 1 min aprox. Una vegada fregides les posarem amb paper
absorbent pel sobrant d’oli. Les acompanyarem amb una bola de gelat
al gust.