El Showcooking del passat dijous, va ser tot un èxit.

Gràcies a tots i totes per assistir, va ser genial!

I moltes gràcies al Jordi Mir per les delicatessen que ens va fer.

Ara toca esperar al pròxim!

Aquestes són les 3 receptes que vam fer:

INGREDIENTS:
·Peus de porc.

· Gamba vermella.

· Festucs.

· Oli, sal i pebre.

· Llorer.

PREPARACIÓ:
Courem els peus de porc amb aigua, sal i una mica de llorer uns 50 minuts amb olla ràpida. Una vegada cuits els deixarem arrofredar i li treurem tots els ossos. Estendrem paper de film, posarem la carn dels peus de porc al damunt,l’embolicarem com una botifarra i hi congelarem. Una vegada congelat el tallarem ben finet a rodanxes i el posarem al fons del plat. Acte seguit triturarem els festucs amb una mica d’oli i l’afegirem al carpaccio. Per acabar el plat marcarem les gambes a la planxa i les colocarem al damunt.

INGREDIENTS:
· Bacallà.
· Espinacs.
· All.
· Bacon.
· Panses.
· Poma.
· Farina.
· Tomàquet sec.
· Sal.
· Oli de girasol i d’oliva

PREPARACIÓ:
Tallarem el bacallà amb supremes, l’enfarinarem, el fregirem per
les dos bandes i el reservarem.
D’altra banda tallarem l’all a rodanxes,el sofregirem amb oli
d’oliva juntament amb el bacon i les panses uns 3 min, i afegirem
l’espinac previament escaldat.Rectificarem de sal i reservarem.
Fregirem la poma amb una mica d’oli,la deixarem refredar.
Farem una maionesa amb la poma fregida,naparem el bacallà ja
fregit, i ho gratinarem alforn 3 min aprox.
Pel muntatge del plat,posarem l’espinac de base,el bacallà gratinat
al damunt decorarem amb el toàquet sec tallat a dauets.

INGREDIENTS:
· Fruita de temporada.
· Iogurt.
· Gelat de nata.
· Nata líquida.
· Sucre.
· Sèsam caramelitzat.

PREPARACIÓ:
Barrejarem la nata líquida,el iogurt, el sucre, ho afegirem al sifó
i ho deixarem refredar a la nevera. Tallarem la fruita a dauets
petits i la posarem al plat. Li posarem una bola degelat al damunt i
ho naparem amb l’espuma de iogurt. Guarnirem amb sèsam caramelitzat.