AVIS LEGAL I CONDICIONS D’ÚS DEL PORTAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’entitat:
Raó social: NIETO TORRENT, SL
NIF: B25315748
Adreça: Ctra. de Balaguer C-13, km 12 – 25660 – Alcoletge – LLEIDA
Telèfon: 973196115
Email: cuines@nietotorrent.es
Registro Mercantil de LLEIDA T 101, F/H L-5141, I/A 1

FINALITAT DEL LLOC WEB.
Informar degudament dels productes i serveis oferts per l’empresa, així com, facilitar el contacte amb la mateixa. El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web: www.nietotorrent.es

LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general les relacions entre l’entitat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.

ÚS I ACCÉS D’USUARIS.
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb NIETO TORRENT, SL o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de NIETO TORRENT, SL i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució,
comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de NIETO TORRENT, SL, .

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).
NIETO TORRENT, SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris. NIETO TORRENT, SL no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de NIETO TORRENT, SL . La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de NIETO TORRENT, SL té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.